sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Raksapäiväkirja vko 49: ihmetekoja eli vettä sekä hormia

Tällä viikolla tapahtui pieniä ihmeitä.

Meillä tulee hanasta vettä. Se tuntuu ihmeeltä. Ei nyt veden muuttamiselta viiniksi mutta jotain siihen suuntaan kuitenkin -raksamaailmakontekstissa.Liesituuletinongelma on ratkaistu. Nerokkaasti. Nimeän tämän toiseksi ihmeeksi. Kiitos kuuluu LVI-jumalan inkarnaatiolle, joka kävi kääntymässä keittiössä.Takka on valmis. No, se ei ole ihme mutta varsin kovan työn tulosta. Jännityksellä odotin onko Weberin saumalaasti ruskeaan taittavaa mustaa kuten se mallissa näytti mutta hyvinkin on mustaa.
Kolmas ihme piti olla kirkas valaistus myös alakertaan mutta sähkärille tuli kiiretyö ja sovittiin meidän töiden siirrosta ensi viikolle. Valoja pääsee sitten ihastelemaan ensi viikolla.

Sen sijaan valokuitukaapelin veto lähti työn alle ja kadun varressa on sulateltu maata ja kaiveltu kaapelia esiin siellä täällä.  Suoranainen ihmehän se on, saammeko todellakin nettiyhteyden toimintaan jo muuton yhteydessä? Vaiko vain kuidun taloon, ja nettiyhteyden sitten joskus parin vuoden odotuksen päästä?

Ihmetekojen ihmettely saa nyt väistyä arkisen puurtamisen edestä, sillä veden myötä tässähän pääsee aloittamaan siivousurakan. Vaikka noista ikkunoista.

Ei mulla muuta. Ensi viikkoon.

2 kommenttia:

  1. Tykkään takasta! Kiva kun löytyi tää blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan loppuprojektia. Ja sinullahan se vasta mahtava blogi onkin!

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...