sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Raksapäiväkirja vko 37: meillä maalataan

Maalaustyöt alkoivat tällä viikolla pohjamaalauksilla. Alakerran katto sekä yläkerran seinät on nyt pohjamaalattu Teknoksen himmeäpintaisella Design 3- pohjamaalilla.

Yläkerran eteistä, makuuhuonetta ja olkkaria.

Kellarin pohjamaalattua kattoa.


Ulkona eteni taas yhden pilasterin ulkoverhous. Lautakasa hupenee erittäin uhkaavasti.

Etupihan pilasteri jää odottamaan nurkkien maalausta.
Olishan ne voinut kyllä maalata tallissa tarkemmin ajatellen...

Seuraavat raksapäiväkirjamerkinnät  tehdäänkin vasta joulun jälkeen vaikka tässä onkin tiedossa ennen joulua mm. uusintayritys talopeltien asennuksessa ja maalauksetkin etenevät seinien pintamaalauksella ja katon ruiskutuksella.

Jännityksellä odotan miltä nykypäivän ruiskutettu katto näyttää. Kun on nähnyt vaan noita 60-80 luvun röpelökattoja. Ei ole kovin kivoja ne. Deltapalkin onnistuneen naamioinnin vuoksi vaihtoehdot olivat kuitenkin vähissä: joko katon alaslasku koolauksen ja levyn verran tai melko arvokkaat akustiikkalevyt tai tämä ontelolaatan ruiskutus.

Vuoden alussa on suunnitelmissa mm. takan asennusta sekä kattorimoituksen tekoa. Laatoitustyötkin pääsevät pikkuhiljaa alkuun. Seinät ja yläkerran lattiat ovat jo kuivat, alakerran lattian kuivatusta jatketaan edelleen.

Alakertaan on tarkoitus asentaa alkuvuodesta kiinteitä valaisimia ja sähkörasioita, ja olemme yrittäneet saada päätöksiä ja tilausta aikaan myös yläkerran ja parvekkeen lauta- ja rimakattoihin tulevista spoteista, lähinnä koskien väriä. Sen jälkeen alkaa olla iso osa sisustuspäätöksistä kasassa, ja vain viimeiset tilaukset pitää tehdä lopullisten mittojen varmistuttua.

Miltä hän näyttää sitten mustaksi rapattuna? 

3 kommenttia:

 1. Vau! Kylläpä ilme muuttuu kun seinät saavat maalia pintaan! Teillä etenee projekti mukavaa vauhtia. :)

  Mekin toivottavasti saadaan pian lämmöt päälle ja päästään sisätöiden kimppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä se vasta hurjaa vauhtia etenee! Sopivasti sisätöihin näin talven tultua.

   Mutta on se vaan mahtavaa, kun alkaa tulla lopullista pintaa ja tietää, että muutto uuteen kotiin alkaa olla enää muutamien kuukausien työn päässä.

   Poista
 2. Hienoa, loppusuora häämöttää.

  VastaaPoista

Kommentit otetaan ilolla vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...