perjantai 5. toukokuuta 2017

Yksi musta hana, kiitos.

Sinnikkäästi väijyvä alehaukka saalisti nyt myös keittiöön suunnitellun hanan pienestä tarjouksesta. Muihin tiloihin tuli siis niitä kromisia hanoja, koska järki voitti tunteen alennusmyynnin edessä mutta keittiöön halusin mustan hanan ja perheen toinen päätöksentekijä sen ehdotuksen ilokseni hyväksyi. Musta hana siksi, että saarekkeen päälle on tulossa vanhan kodin kupariset riippuvalot, olivatpa enää muodikkaita tahi ei, joten pyritään välttämään mahdollisuuksien mukaan rosterin, kromin tai muun metallin käyttöä keittiössä. Ikävä kyllä näyttää siltä että uunissa ja mikrossa tuota rosteria tulee kuitenkin hieman olemaan.

Keittiöön saapui siis tämä ihastelemani Tapwellin Ringo 984, joka näytti omissa hyppysissä aivan yhtä hyvältä kuin netistä kaapatussa kuvassa. Pinta on mattainen, ja oletan että siinä eivät sormen- yms. jäljet näy niin hyvin kuin kiiltävässä kromissa. Palaan kertomaan myöhemmin totuuden.

Hanassa on tuossa vasemmalla astianpesukoneliitäntä integroituna. Kivitasoon ei haluta ylimääräistä reikää venttiilille, eikä myöskään venttiiliä piiloon kaappiin, sillä neuroottista mieltä rauhoittaa, kun näkee yhdellä silmäyksellä onko se hana nyt auki vaiko kiinni.

Hanassa on oikeastaan vain yksi puute eli siinä ei ole ulosvedettävää juoksuputkea. Sellainen on äärimmäisen kätevä tiskien ja altaan huuhteluun, mutta eipähän vaan löytynyt kokomattamustaa apk- hanaa juoksuputkella, joten kompromisseja piti tehdä tässäkin.

Selkeästi meitä ei voi siis nimittää tinkimättömän tyylin omaaviksi sisustajiksi, sinnikkäämpi olisi varmaan etsinyt kaikki tarpeet täyttävän hanan mutta me jatkamme projektissa eteenpäin taas laittamalla yhden raksin pitkään hankittavat-listaan.

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen hana ja siisti tuo nappi. Mä oon halunnut napin kaappiin, mut nyt harkitsen tuota, paljonko kustansi ja mistä?

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyi hintaan 305€: http://lvi-verkkokauppa.fi
  Nopea oli toimitus.

  VastaaPoista
 3. Heh, eipä ollut munkaan silmiin osunut tuota hakemaasi mustaa ulosvedettävällä juoksuputkella, enkä taida jatkaa etsintää, kun ei haukankatseellakaan ole löytynyt. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊 joitakin osin mustia ja osin kromisia on näkynyt tai sitten muuten ei niin miellyttäviä ulkonäöltään mutta ei sitä täydellistä hanaa. Kaikki pitäisi suunnitella itse, höh. Tai ehkä joku vielä osaa vinkata täällä juuri siitä täydellisestä hanasta.

   Poista
  2. Meillä yhtenä vaihtoehtona on BLANCO LINUS-S, Silgranit look, anthrazit (jota muuten löytyy Saksasta huomattavasti Suomen hintoja halvemmalla). Siinä ei ole astianpesukoneventtiiliä, vaan pitäisi sitten laittaa erikseen. Meilläkin olisi haaveissa musta hana ulosvedettävällä juoksuputkella.

   Poista
  3. Sitä saisikin tuolla ilmeisesti sitten tuolla ulosvedettävällä juoksuputkella, ja on kyllä myös tosi kivannäköinen! Eritoten jos allaskin on samaa materiaalia, niin ei tarvitse miettiä sopiiko ne eri mustat sitten yhteen. Melkoinen hintaero kyllä Suomen ja Saksan välillä...

   Poista
 4. Tykkään kyllä melekosen paljon teidän tyylistä monessakin asiassa. :) Omaa tyyliä saa vieläkin miettiä ihan rauhassa, mutta sentään keittiön hiekkaerämaassa on näkyvissä helpotusta lähiaikoina. Ps. Katoin noita hanojen hintoja, miksi ne näteimmät on aina kalleimpia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihmetellyt juuri samaa, että miksi kaikki omasta mielestä tyylikkäin on aina kalleinta, oli sitten hanat tai parketti tai keittiönkaapinovet tai vaikka sohva 😉

   Jäädään odottelemaan blogikuvia kuinka teidän keittiö etenee!

   Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...