sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Raksapäiväkirja vko -1: työmaakopin varusteltua

Viikonloppuna jatkettiin risusavotan parissa, askarreltiin Lammilta saatu rakennuskyltti valmiiksi ohikulkijoiden ihmeteltäväksi  sekä varusteltiin työmaakoppi urakoitsijoille. Koska tontille jää alkuperäisistä rakennuksista sähköillä varustettu pieni kesämökki varastokäyttöön saatiin siitä väliaikainen työmaakoppi, ja säästyttiin kopin tai asuntoauton vuokra- tai ostokustannuksilta.

Mökki varustettiin mm. pöydällä ja tuoleilla, mikrouunilta,  joka saatiin sopivasti Facebookin roskalavapalstalta ja jääkaapilla, joka mökistä entuudestaan löytyi toimivana. Kahvinkeitin, juomavettä, astioita yms. pientavaraa viedään vielä paikalle. Työmaahuussia ei onneksi tarvita, koska huoltoasema löytyy läheltä.

Turvapalveluyhtiö kävi jo viikolla asentamassa vuokravarashälyttimen ja lisäksi rakennuksenaikainen kotivakuutus on kilpailutuksessa. Osa vakuutusyhtiöistä, kuten Tapiola ei tarjoa vakuutusta työntekijöiden työkaluille, vaan ilmoittavat, että heillä on oltava omat vakuutukset. Toiset, esim. If ja Fennia taas tarjoavat vakuutuksen, joten ilmeisesti tästä aiheesta ei ole yhtenäistä näkemystä valtakunnan vakuutusyhtiöissä ja me taas emme mahdollisessa pitkäkyntisten iskutilanteessa halua riidellä urakoitsijoiden kanssa asiasta, joten valinta kohdistuu laajempaa turvaa tarjoavaan yhtiöön.

Vanhempi työmaavalvoja on hieman pitkästynyt,
 kun eihän täällä nyt tapahdu oikein mitään.

2 kommenttia:

  1. ihana vanhempi työmaavalvoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tätä vanhaa rouvaa eivät työmaatapahtumat juuri hetkauta, kunhan kaikki uudet asiat on ensin kerran haukuttu. Auringonpalvonnasta päätellen lähtisi varmaan mieluiten koko hommaan pakoon jonnekin Floridan lämpöön muiden eläkeläisten joukkoon.

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...