keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Väliovet - woe witka, kun budjetti venyy taas


Kuva lainattu http://witkawood.fi/
Taas sisustusbudjetti paukkuu...ihan naurettavaa on sanoa, että näissä pinta-asioissa voi sitten säästää, sillä pintojahan sitä katsotaan sitten parhaissa tapauksessa kymmeniä vuosia, ja kompromissit voivat alkaa harmittamaan ajan myötä. (Tosin, ei niissä rakenneratkaisussakaan voi säästää yöununia menettämättä eli kaiken ydin taitaa olla kuitenkin alunperin oikea määrä kerrosneliöitä). 
Ja minä haluan katsoa näitä Witkawoodin kauniita väliovia; jotka myös toiselle päättäjälle kelpaavat ja jotka tulevat sopimaan hyvin myös suunnitellun keittiön kanssa, elleivät suorastaan tuo sen talon läpi kulkevan punaisen langan sisustukseen, kuten olen alan ohjelmista oppinut.

Näistä on onneksi saatavilla sekä luksus-versio että karvalakkimalli mutta pitäisi päästä toki hipelöimään ne läpi erovaisuuksien määrittämiseksi.  Lisäksi väliovissa nyt voisi säästää ehkäpä sen verran, että laittaisi näitä vain neljään paikkaan eli makuuhuoneen oviin sekä eteisestä kylppäriin menevään tilaan. Ja hakisi sitten jonkin edullisemman ratkaisun (vaikka lahden toiselta puolelta?) kellarin peräseinämälle, jossa on vierekkäin ovet tekniseen tilaan, harrastetilaan, pikkuvessaan sekä jo päätetty lasiliukuovi pesuhuoneeseen, kuin myös yläkerran kylpyhuoneen ja vaatehuoneen väliin. Se tosin tarkoittaisi, että kylppärissä olisi kaksi erilaista ovea...mutta musta lasiovi voisi ehkä sopia paikkaan ja olla materiaaliltaankin hyvä vaihtoehto, sillä suihkutila on tämän oven kupeessa. Ei ole kyllä missään näkynyt että pitääkö laittaa isoin saunanovi tilaan, hmm.

Muut väliovet nyt siis mietintään ja etsintään näistä premisseistä.

Tällainen CWP ovi voisi myös olla tutkimisen arvoinen vaihtoehto.
 Kuva cwp.fi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit otetaan ilolla vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...